Η VIODOM σήμερα είναι μια από τις δυναμικότερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των δομικών υλικών. Παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα δόμησης που καλύπτουν σχεδόν κάθε απαίτηση στις σύγχρονες κατασκευές και κατέχει μια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του χώρου της κατασκευής και μαζί τους ένα σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς.

Από το 1992, η VIODOM έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στις πρώτες επιλογές των επαγγελματιών στη βιομηχανία των δομικών υλικών. Η διασφαλισμένη ποιότητα των προϊόντων της και η άρτια τεχνική υποστήριξη αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρικής της ταυτότητας. 

Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στην έρευνα για την παραγωγή νέων προϊόντων και προσαρμόζεται συνεχώς στις σύγχρονες συνθήκες δόμησης. Προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες υπηρεσίες, σύμφωνα τόσο με τις απαιτήσεις τους όσο και με τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές παραγόμενων υλικών και διακινούμενων προϊόντων:

ClimaSystem Logo

ClimaSystem | Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων

VioDeco Logo
Viodeco | Συστήματα Πατητής Τσιμεντοκονίας και Δάπεδα

SOVA Series Logo
SOVA | Έτοιμοι σοβάδες – Ειδικά κονιάματα Κόλλες & Αρμόστοκοι Πλακιδίων


Στεγανωτικά


Επισκευαστικά