Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 13:05

Σεμινάρια VIODOM

Με επιτυχία συνεχίζονται τα σεμινάρια των καινούριων καινοτόμων υλικών της VIODOM.

Αυτό το διάστημα, η εταιρία μας, πραγματοποίησε με επιτυχία αρκετά σεμινάρια όπου τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων αλλά και επαγγελματίες του χώρου, όπως κατασκευαστές και μηχανικοί, ήρθαν σε επαφή με τα καινούρια μας προϊόντα, γνωρίζοντας κατ’ ιδίαν τα οφέλη και τις αποκρίσεις των προϊόντων στις σύγχρονες ανάγκες της οικοδομής.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, να δούνε την εφαρμογή των προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες, σε εργοτάξιο, όπου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργηθούν πραγματικοί προβληματισμοί και να ακολουθήσει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.  

Τεχνίτες από όλοι την Ελλάδα, δίνουν μαζί μας ραντεβού σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε σε πραγματικές συνθήκες οικοδομής, να γνωρίσουν και να εφαρμόσουν τα νέα μας υλικά.

Σκοπός της VIODOM είναι να συνεχίσει τα σεμινάρια, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους του χώρου, να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στο κομμάτι των δομικών εφαρμογών. Για αυτό το λόγο, και τα σεμινάρια-επιδείξεις να συνεχιστούν σε κομβικά σημεία ανά τη χώρα, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν.

Για συμμετοχές σε επόμενα σεμινάρια μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2310.555.620 & 23910.23670.

Διαβάστε περισσότερα νέα

Νέος κατάλογος VIODOM
Ο νέος κατάλογος προϊόντων της VIODOM αναρτήθηκε και online. Δείτε…