Η εταιρεία, θέλοντας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε επαγγελματίες και ιδιώτες:

 

Viodom Domika Ylika Texniki Ypostiriksi   Viodom Domika Ylika Ypostiriksi Marketing   Viodom Domika Ekpaideutika Seminaria   Viodom Domika After Sales Service

Η τεχνική υποστήριξη της VIODOM σας δίνει συμβουλές & λύσεις & σας παρέχει εκπαίδευση στα υλικά της. Επικοινωνήστε στο 2391023670 ή στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., & οι τεχνικοί μας θα είναι διαθέσιμοι για εσάς.

 

Η VIODOM θέλοντας να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη με υψηλό το αίσθημα της ευθύνη, στηρίζει όλους τους πελάτες της με υλικά Marketing για την καλύτερη προβολή των προϊόντων.

 

Τεχνικά σεμινάρια τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με το τεχνικό τμήμα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώσει συμμετοχή. Στείλτε το ενδιαφέρον σας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Το τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης λειτουργεί Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 9:00-17:00 παρέχοντας ενημέρωση για τα προϊόντα μας & απαντώντας σας στις όποιες τεχνικές απορίες έχετε.